Η εταιρεία μας

 Καλώς ήλθατε στο πιο παλιό μεσιτικό γραφείο που λειτουργεί στο Νησί της Νάξου!

Με τη μακρόχρονη πείρα μας, μπορούμε υπεύθυνα να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την αγοραπωλησία σας. Η συνεχής και συνεπής παρουσία μας, όλα αυτά τα χρόνια, στο χώρο των μεσιτικών συναλλαγών δημιούργησε μια πληθώρα ικανοποιημένων πελατών μας, κάτι που εγγυάται και τη δική σας μελλοντική συμφέρουσα συναλλαγή.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο: 2285023388

Email: info@naxos-realestate.gr

Κτηματικές Συναλλαγές Συμεώνογλου Κώστας
Παραλία, Χώρα Νάξου 
Τ.Κ.: 84300, Κυκλάδες

 


Πού θα μας βρείτε:

 

 

H Νάξος

Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο και πιο εύφορο νησί των Κυκλάδων. Το πλούσιο γεωγραφικό της ανάγλυφο δημιουργεί έντονες εναλλαγές τοπίων. Ψηλά βουνά, εύφορες κοιλάδες, λιβάδια, οροπέδια, πηγές, χείμαρροι, σπήλαια, ατέλειωτες αμμουδιές, αμμόλοφοι που φιλοξενούν δάση από κέδρους, όλα συνυπάρχουν αρμονικά πάνω στο μικρό αυτό κομμάτι γης. 

H Νάξος είναι από τα λίγα νησιά που κατοικούνται συνεχώς από τα πανάρχαια χρόνια (τέλος της 4ης χιλιετίας π.Χ.) μέχρι τις μέρες μας. Επάνω της μπορείς να "διαβάσεις" την ιστορία του Αιγαίου αφού όλες οι περίοδοι της ιστορίας άφησαν πίσω τους ίχνη και μνημεία μοναδικά, διάσπαρτα σε όλο το νησί.

Η Νάξος απόκτησε τις τελευταίες δεκαετίες τον κοσμοπολίτικο αέρα του σύγχρονου τουριστικού θέρετρου αλλά συγχρόνως διατηρεί το παραδοσιακό χρώμα της και τον λαϊκό πολιτισμό της. Η Χώρα, λιμάνι και διοικητικό κέντρο του νησιού, είναι μία σύγχρονη πολιτεία που παρέχει όλες τις υπηρεσίες και ανέσεις. Κέντρο υγείας, τράπεζες, ταχυδρομείο, πολύ καλή αγορά, δεκάδες εστιατόρια, μπαρ και καφέ. Έχει έντονη νυχτερινή ζωή όχι μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως τα περισσότερα νησιά, αλλά όλο τον χρόνο.

 

Οι πασίγνωστες παραλίες της νοτιοδυτικής ακτής, με τα χιλιόμετρα λευκόχρυσης αμμουδιάς γνωρίζουν ραγδαία ανάπτυξη ωστόσο διατηρούν μια γεύση από τα '70'ς, εποχή που ανακαλύφτηκαν από τα παιδιά των λουλουδιών. Για να γνωρίσει όμως κάποιος πραγματικά την Νάξο πρέπει να ταξιδέψει στην ενδοχώρα της, να γνωρίσει τα ορεινά χωριά της, να περπατήσει στα δεκάδες παλιά μονοπάτια που την διασχίζουν απ' άκρη σ' άκρη, να ακούσει βιολί και λαούτο σε νησιώτικο πανηγύρι, να μεθύσει με την ενέργεια του νησιού